Facturen beheren als een echte Bullswapper


Een factuur terugzoeken in je mailbox? Je bent er vaak meer tijd mee kwijt dan je zou willen. Dat, als je de factuur überhaupt terugvindt. Een update op ons verhuurplatform dat je heel wat administratieve rompslomp bespaart is dat je je facturen simpelweg allemaal kan raadplegen in jouw account. Je ziet onmiddellijk ook de status van de factuur, en indien nog niet betaald kan je eenvoudig op betalen klikken. Wil je de factuur ook downloaden om in je eigen boekhouding bij te houden, dan hoef je enkel maar op de download knop te drukken.

Op zoek naar die ene factuur of creditnota?

Je kan in de optiebalk zelfs filteren op Type, Status of Factuurnummer. Zo heb je in slechts enkele klikken de juiste factuur in handen.

Alles beheren op 1 verhuurplatform

Kort verhaal nog korter, voor, tijdens en na je transactie heb je alle informatie op 1 plaats. Op ons platform kan je gratis huurtransacties annuleren, verlengen of afmelden, facturen raadplegen én betalen. Kortom, op het verhuurplatform Bullswap vind je 150+ verhuurpartners en meer dan 20000 machines, maar je boekt slechts bij 1 aanspreekpunt en 1 factuur. Alles duidelijk en overzichtelijk, zoals het hoort.

Huur nu je nog je eerste toestel!

Lees ook onze andere blogs: