Got 99 problems, maar een bouwmachine huren ain’t one

Bouwmachines huren graafmachine

Staan je eigen bouwmachines vaker stof te vangen dan dat ze gebruikt worden? Dan is huren vaak een betere optie en ben je aan het einde van de rit gegarandeerd winnaar! Tuurlijk is het ene huren, het andere niet. Zo kan je uren rondbellen en tal van e-mails versturen op zoek naar het gepaste toestel. Of, het kan op Bullswap ook verrassend eenvoudig in enkele muisklikken. Zorgeloos een bouwmachine huren? Wij lossen met ons platform deze 5 problemen voor jou op.

1. Een prijs bereken? Hoe lang kan het duren…

Een toestel huren, daar komt vaak een lange procedure van prijsberekening bij kijken. Maar niet bij Bullswap. Op ons platform bereken je de prijs in enkele klikken, en dat meteen op maat. Afhankelijk van je regio, type toestel en huurperiode, selecteren we automatisch de beste verhuurpartner.

Ook prijzen vergelijken kan snel en efficiënt! Voor bouwmachines met een lage beschikbaarheid of hoge bedragen, werken we met een offerte systeem. Kort na je aanvraag sturen we je enkele offertes, en ligt de keuze volledig vrijblijvend bij jou!

Bouwmachines huren Prijs berekenen

2. Zo lang zoeken, en nog steeds niets gevonden!

Spendeer je soms uren aan telefoon of achter je computer op zoek naar het perfect toestel tegen de scherpste transportprijs? Een bouwmachine huren met Bullswap bespaart je 81% tijd en heel wat gezucht! Wij zoeken zoekt en boeken voor jou!

3. Ik zie de stronkenfrees niet meer door bomen… 

Offertes aanvragen, prijzen vergelijken, huurtransacties en tal van facturen beheren bij verschillende bedrijven… Zou het niet handig zijn, mocht je alles kunnen beheren op één enkel platform? Say no more! Voor, tijdens en na je transactie heb je alle informatie bij ons onder één dak. Je kan huurtransacties annuleren, verlengen of afmelden, je facturen beheren, teamleden toevoegen, etc…

Bouwmachines huren verhuurplatform

4. Wat?? Is er nu echt niets dichter in de buurt?

Jawel hoor! Met meer dan 150 professionele verhuurpartners verspreid over heel België en Nederland, vind je een toestel in enkele klikken. Focus on the job in plaats van op het transport. Geef het volledige transport in handen van het verhuurbedrijf en bespaar jezelf nuttige tijd die kan besteed worden aan de projecten.

5. Last minute een toestel nodig? Halt, geen paniek!

Adem maar weer rustig in en uit, want bij bullswap is last minute een bouwmachine huren geen mission impossible! Door ons gigantisch verhuurnetwerk doorheen heel de Benelux vinden we gegarandeerd het juiste toestel!

Bouwmachines huren in de Benelux

Ontdek het volledige Bullswap aanbod. Toch liever een toestel voor langere termijn? Dan is ook zeker leasing een optie.