Digitaal bouwmachines Leasen, dankzij Bullswap en KBC


[UPDATE] – Rechtstreeks machines leasen via Bullswap is niet langer mogelijk. Bullswap focust opnieuw uitsluitend op de verhuurmarkt.

Ben je op zoek naar een langetermijnoplossing voor jouw bedrijf? Met andere woorden, niet huren, maar het leasen van een bouwmachine? Bouwmachines leasen is ook op hét grootste verhuurplatform van de Benelux mogelijk, en dat verrassend eenvoudig. Dankzij onze samenwerking met KBC dien je jouw lease aanvraag in bij een betrouwbare financiële instelling, en dat allemaal eenvoudig via bullswap. Zo kan je bij ons niet enkel zorgeloos huren, maar ook jouw toestel leasen.

Bouwmachines lease - graafmachines

Bouwmachines leasen doe je zo!

Het is simpel, de aankoop van het toestel kan je bij ons financieren via KBC Lease. Kortom, een financiële leasing van een toestel dat je via Bullswap kiest. Klik eenvoudig op de tab Leasen en ontdek ons aanbod. Je kan het gewenste toestel selecteren en jouw voorkeuren aanduiden waarna je onmiddellijk een offerte op maat ontvangt. Tevreden met de offerte? Dien je lease-aanvraag in en ontvang binnen 24 uur een antwoord van onze Lease partner KBC. Goed om te weten is dat de service wordt aangeboden aan zowel KBC-klanten als niet-klanten.

Samengevat

1. Selecteer het gewenste toestel

Kies op onze lease-pagina een bepaalde categorie en vervolgens het type toestel dat je nodig hebt. In de volgende stap verschijnen er dan een aantal opties met tal van specificaties en bovendien ook de richtprijs per toestel.

2. Bereken jouw leaseprijs op maat

Je krijgt onmiddellijk de richtprijs van het toestel te zien. Kies je een specifiek toestel, dan krijg je in de volgende stap nog extra technische details te zien alsook de technische fiche (PDF) van het toestel. Klaar om te leasen? Dan dien je enkel nog de leaseperiode en eigen inbreng in te geven. Van zodra je dan de offerte aanvraagt krijg je een op maat gemaakt kostenplaatje van het toestel te zien.

3. Offerte op maat

Dankzij de samenwerking met KBC, kan je onmiddellijk en volledig digitaal een op maat gemaakte offerte opvragen. Deze offerte houdt rekening met jouw individuele profiel. KBC zal deze offerte ook bezorgen per e-mail. Deze offerte is volledig vrijblijvend; er zijn geen kosten aan verbonden. Deze offerte is 7 dagen geldig zodat je de nodige tijd hebt om een definitieve beslissing te nemen. Je kan zelf je aanvraag indienen bij KBC. Zij nemen dan contact met je op om je aanvraag volledig af te werken.

4. Toestel leasen

Akkoord met het voorstel van KBC? Dan ronden ze samen met jou en de verkoper van het toestel alles af. KBC rondt de lease af en je krijgt de contactgegevens van de verkoper om de levering van je toestel af te spreken. Niet akkoord met het voorstel? Even goede vrienden, zolang je de lease niet bevestigt bij KBC was de aanvraag volledig vrijblijvend.

Lease verrassend eenvoudig digitaal jouw bouwmachines. Ontdek ons aanbod en begin met lease.   

Lees ook onze andere blogs: