Waarom huurt een ramenwasser bij Bullswap?


Ramenwasser kan een risicovol beroep zijn. Slip- en valgevaar minimaliseren en het werken op grote hoogtes brengen steeds uitdagingen met zich mee. Ze doen dus alles om het risico te beperken. Ramenwassers gebruiken ladders om op kleine hoogten te werken, maar als ze de job letterlijk en figuurlijk naar een ander niveau brengen maken ze gebruik van hoogtewerkers. Waarom zouden ze nu best hun hoogwerkers huren bij Bullswap? 

Ramenwasser
Hoogwerker voor het wassen van ramen

24 uur mogelijk om een bestelling te plaatsen

Ramenwassers zijn meestal geen grote bedrijven en worden vaak geleid door een meewerkende vennoot of eigenaar. Overdag, als ze beschikken over daglicht, moet er gewerkt worden op de site. Administratief werk is voor de latere uren, buiten de kantooruren. Bij Bullswap kan je alles regelen online en ben je niet beperkt door de reguliere kantooruren. Met een simpele klik van de muis kan je alles netjes bestellen.

Professioneel materiaal

Als je een toestel huurt wil je dit ook optimaal gebruiken. Bullswap beschikt over een ruim machinepark dat steeds up-to-date is. Preventief en regulier onderhoud zorgt ervoor dat onze machines steeds betrouwbaar zijn en stand-by zijn om de klus te klaren. De wettelijke periodieke keuring is ook steeds voorzien op de machines, zodat je niet alleen veilig maar ook wettelijk aan de slag kan. 

Scherpe prijzen

Bullswap beschikt over scherpe prijzen die competitief zijn in de markt. Onze unieke manier van werken laat ons toe net iets goedkoper te zijn dan onze concurrenten. Laat de prijzen voor zichzelf spreken en je zal zien dat je zulke scherpe prijzen niet moet onderhandelen.

Transport

Voor een ramenwasser is de transportkost van een hoogtewerker vaak een hele hap uit het budget. Doordat ramenwassers hoogtewerkers voor een relatief korte periode op een bepaalde site gebruiken kan dit wel eens oplopen. Bullswap zal opzoek gaan naar de meest geschikte partner om ook deze kost te drukken. 

We stellen ons tot doel de klant een zo budgetvriendelijke oplossing voor te stellen. De wil tot het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten, zet er ons toe aan om een totaalpakket aan te bieden dat je niet kan afslaan.

Voor elke job een toestel

Uitgebreid gamma aan hoogwerkers voor iedere job

We hebben een zeer uitgebreid gamma aan toestellen. Nu is het aan de ramenwasser om aan te geven welk type toestel hij nodig heeft. Hoogtewerkers komen in allerlei types. Het is van groot belang dat de ramenwasser de nodige informatie heeft over de bereikbaarheid op de site. Zo moet men nagaan of het mogelijk is om een hoogtewerker te plaatsen net naast de gevel waar de ramen zich bevinden en of dit overal kan. Je wilt ten stelligste vermijden dat je een toestel huurt en dan slechts een gedeelte van de job kan uitvoeren. 

Meestal zal het werk buiten uitgevoerd worden en dan is een diesel hoogtewerker geen probleem. Een logische keuze voor het wassen van vliesgevels of grote raampartijen is een schaarlift die je kan afstellen. Deze beschikken over een grote werkvloer waardoor je vlot kan doorwerken. Het voordeel van een schaarlift met stempels is dat, als de ondergrond in een helling ligt je de hoogtewerker zodanig kan afstempelen dat er steeds eenzelfde afstand is tussen de machine en de gevel.

Als je over volledige bewegingsvrijheid wil beschikken en niet gehinderd wil worden door obstakels, moet je kiezen voor een zelfrijdende telescoophoogtewerker. Deze moet je niet afstempelen en je kunt het werkplatform steeds op het geschikte niveau houden met een simpele bediening van een knop. Er is zelfs de mogelijkheid om te rijden terwijl de telescoop is uitgeschoven. Let wel op, dit is niet voor de beginnende gebruiker en voorzichtigheid moet aan de dag gelegd worden. Een klein niveauverschil in de ondergrond heeft een grote verplaatsing van de werk korf als gevolg. We raden daarom steeds aan de telescoop in te schuiven bij het verplaatsen van het toestel.

Bekijk hier het Bullswap aanbod van hoogwerkers