Minigravers en gravers huren

gravers huren

Als er gegraven moet worden is een mingraver of graver een noodzakelijke en logische keuze. Bij Bullswap hebben we een grote keuze in graafmachines in verband met tonnage, afmetingen en toepassingen. Het ruime aanbod aan gravers maakt het soms uitdagend om de perfecte machine te kiezen voor een specifieke job. Wij staan je echter graag bij met advies.

Minigravers huren: voor beperkte ruimte

Als er moet gegraven worden op plekken waar de ruimte beperkt is en je niet wil overgaan tot het tijdrovende en uitputtende handwerk is de beste oplossing een compacte minigraver. In ons aanbod hebben we minigravers die zelfs door een deuropening van 71 cm passen. De Bobcat E10 is compact in de omvang. De minigraver is zo ontworpen dat bij het draaien of zwenken de machine niet buiten onderstel op van rubberen rupsen gaat. Dit zogenaamde Zero House Swing systeem voorkomt veel onnodige schade bij het bedienen van een minigraver in een beperkte werkomgeving. We bieden ook een vergelijkbare machine aan van een ander constructeur. De Kubota U10-3 heeft vergelijkbare kenmerken. Beide modellen kunnen getransporteerd worden op een geremde aanhanger, wat dan weer gunstig is voor de transportkost. 

Verschillende minigravers en wanneer te gebruiken

Soms moet het gewoon wat meer zijn en dan is de Kubota U27-4 of de Kubota KX101-3 een goede optie. Deze minigravers hebben de looks en alle kenmerken van hun grote broers. De compacte graver is voorzien van rubberen rupsen waardoor er op alle wegoppervlakken kan gereden worden indien nodig. De Kubota is voorzien van een dichte cabine wat het gebruiksgemak verhoogt. KX 3 series zijn ontworpen op 3 pijlers: Uitstekende prestaties, groot gebruiksgemak en milieuvriendelijk gebruik.

Een andere optie in ons aanbod in minigravers is de 2- Tons Takeuchi TB219. Deze machine is uitermate geschikt voor het maken van sleuven. Het verbreedbare onderstel voor grote stabiliteit en beperkte omvang maakt de machine tot de favoriet van de utiliteitssector. In ons aanbod hebben we ook de grote broer, namelijk de Takeuchi TB235-2. Dit is een 3.5 ton graver die nog steeds compact is van opbouw. Als het wat meer moet zijn voor utiliteitswerk of tuinaanleg is deze graver de juiste keuze.

Ons aanbod aan minigravers is groot. We willen je ook nog graag laten kennismaken met de JCB 8018 CTS. Het is een 1.8 tons machine die de beste prestaties in zijn klasse levert. Een combinatie van uitmuntende bouwkwaliteit, de superieure sterkte en onnavolgbaar gebruiksgemak zorgt ervoor dat deze graver een van de populaire keuzes is bij de verhuur van minigravers.

Gravers: voor het grotere werk

Andere jobs vereisen dan weer een grote flexibiliteit als het over het verplaatsen  van de machine gaat en eveneens de nood aan het verzetten van een grotere capaciteit van werk. Gravers met een hoge tonnage met een bandenonderstel zijn dan aan te raden. Gravers op rupsen zijn gemakkelijk in gebruik op moeilijke te berijdbare ondergrond, maar hebben als nadeel dat ze niet gebruikt kunnen worden op een asfalt wegdek, daar ze beschadigingen kunnen veroorzaken. Een 10- tons graver als de Takeuchi TB295W compacte graver is een goed voorbeeld hier van. Deze machine is niet bedoeld voor het verzetten van de grootste grondverzet capaciteit, maar kan zeker zijn mannetje staan en blinkt uit in flexibel gebruik.

We hopen dat we hierbij je wat meer inkijk en duidelijk hebben gegeven over ons aanbod en de toepassingen van de verschillende machines. Zoals steeds is ervaring een grote factor in het bepalen van de juiste graver voor de job. Indien je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Veel graaf plezier.