Wederverhuur

Wanneer je eigen machinepark niet voldoet voor een bepaalde vraag van een klant kan Bullswap een handig hulpmiddel zijn. Met onze laatste update wordt het mogelijk om ook meteen richtprijzen mee te geven. Op die manier wordt jouw tijd en die van je concullega’s nuttiger gespendeerd.

Je kan aangeven welke tarieven je maximaal verwacht zodat jij en je klant tevreden blijven. Je volgt de normale stappen om een aanvraag te plaatsen. Bij elk toestel van je order kan je richtprijzen voor dag/week/maand-tarief ingeven. Eenmalig geef je de richtprijs voor het totale transport in.

Verhuurders uit de regio met een toestel dat voldoet aan je aanvraag krijgen in het groen te zien dat er een verwachte richtprijs is. Ze zijn uiteraard niet verplicht deze te volgen, maar weten ook dat de kans tot succes klein is met offertes boven de verwachting.

Zoals al gecommuniceerd hebben enkele van onze grootste klanten dit privilege ook toegekend gekregen om ook op hun beurt enkel voor hun realistische offertes te ontvangen.

​Vervolgens ontvang je offertes in je mailbox en notificaties.