Machineverhuurder Bullswap wordt regisseur op grote werven


Zoals verschenen in het artikel van De Tijd (13/9/2023) bieden we sinds kort een nieuwe tool aan die intern en extern machinebeheer kan centraliseren en vergemakkelijken. Met TM ROCO, een consortium voor de bouw van de Oosterweelverbinding in Antwerpen sluiten meteen enkele van de grootste spelers in de bouwsector aan.

Bullswap Manage is gecreëerd voor aannemers of tijdelijke maatschappen met een eigen machinevloot. We hoorden van dergelijke partijen regelmatig verhalen over huur die te lang bleef doorlopen of eigen machines die niet meer terug te vinden waren. Dit nieuwe product biedt een antwoord op vaak complexe en onjuiste Excels. We transformeerden onze bestaande know-how uit de bouw- en verhuursector om tot een multifunctioneel product dat veel van de gekende problemen kan oplossen.

Bullswap Manage is één centrale tool om je machinepark te beheren, planning op te maken, keuringsbewijzen te bewaren, live locatie van het toestel raad te plegen, …
Jij of je interne klanten kunnen zelf nieuwe orders plaatsen en eenvoudig opvolgen. Ook meerdere vennootschappen met andere rechten en rollen vormen geen probleem. Ontvang je graag meer info of heb je interesse in Bullswap Manage?

tm_roco_logo

TM ROCO

TM ROCO sluit in het kader van de Oosterweelverbinding de Antwerspse Ring met de realisatie van Kanaalzonetunnels. ROCO verenigt de knapste koppen uit de Belgische bouwsector in een consortium bestaande uit BESIX, BESIX Infra, DEME Infra, Dredging International, Jan De Nul, Cordeel, Denys, Franki Construct, Willemen Infra en Van Laere.

Naast de machines uit hun verschillende vloten huren ze ook toestellen via vaste verhuurpartners. Via Bullswap slagen ze erin om op de grootste werf van België een overzicht te houden over alle machines, zowel in gebruik als gepland.

Bullswap blijft in tussentijd dus groeien als verhuurplatform, maar zoekt ook andere bronnen van inkomsten via slimme uitbreiding op het bestaande (ver)huurplatform. Zo kunnen machineverhuurders via Bullswap Insights sinds dit jaar hun data-inzichten omzetten tot gerichte beslissingen. Bullswap Manage vormt hier bovenop een extra groeifactor. “We behouden onze focus op de Benelux en proberen dit jaar voor het eerst break-even te draaien”, zegt Jannes Valkeneers (zaakvoerder). “We bekijken nog of er meer extern kapitaal nodig is, maar voorlopig kunnen we alles zelf financieren”.