Offertes sturen met alternatieve toestellen en accessoires

Sinds de update van november is het mogelijk om naast de automatisch toegewezen toestellen zelf ook alternatieven te voorzien. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk hiervan wordt gebruik gemaakt. Een opmerking toevoegen dat een ander toestel wordt geleverd zou dus vanaf nu tot het verleden moeten behoren.

Nieuwe knop onderaan de automatisch “gematchte” toestellen

Door op de nieuw ontwikkelde “Alternatieve toestellen toevoegen” knop te klikken opent een venster waarmee je op zoek kan gaan naar het gewenste toestel.

Standaard zal de gevraagde categorie en subcategorie al geselecteerd zijn. Verder kan je filteren op merk en/of model. Het is dus ook mogelijk om de subcategorie te wijzigen en bijvoorbeeld een kniktelescoop aan te bieden i.p.v. de gevraagde telescoophoogwerker.

Nieuw venster om alternatieve toestellen toe te voegen

Door op de toevoegen knop te klikken wordt het toestel toegevoegd aan de machines waarmee een offerte kan worden verzonden.

Accessoires

Daarnaast is het al geruime tijd mogelijk om alternatieve accessoires te voorzien. Wanneer een huurder bijvoorbeeld de accessoire niet heeft gevraagd, maar deze wel heeft vermeld in de opmerkingen, kan je als verhuurder deze accessoire toch aanbieden. Ook wanneer een accessoire niet in je aanbod zit, maar een alternatief voorhanden is.

Dit doe je door bij het maken van offertes “Accessoires” open te klappen. Vervolgens klik je op “accessoires toevoegen” en selecteer je de gewenste accessoire(s). Vergeet niet het dag-, week- en maandtarief in te vullen.

Na openklappen accessoires kunnen extra accessoires aan offerte worden toegevoegd
Bij het selecteren van een accessoire moet steeds het dag-, week- en maandtarief worden ingevuld.

De meeste van deze tips vind je samen met nog veel andere uitleg terug in de verhuurder manual (https://bullswap.com/manual).