Dashboard maakt het nog makkelijker om te navigeren op Bullswap


Het “Dashboard” is je nieuwe startpagina op Bullswap. Het is de eerste pagina die je ziet na inloggen en is steeds bereikbaar via de knop linksboven of het Bullswap logo.

De bedoeling van het dashboard is om navigeren op Bullswap te versnellen door de meest relevante informatie te tonen die je zo sneller naar de juiste plaats brengt.

Het dashboard is bereikbaar voor ingelogde gebruikers via www.bullswap.com/dashboard.

Orders

Je kan meteen naar je nieuwste openstaande orders zonder eerst op zoek te moeten gaan naar de juiste pagina.
Bovendien krijg je ook direct te zien welke huurtransacties bijna van start gaan.
Ook wordt het mogelijk om sneller te kunnen reageren op toestellen die bijna automatisch worden afgemeld.

Vaak gehuurd

Voor de snel groeiende groep van klanten die blijven terugkomen maakten we het makkelijker om eenvoudig toestellen opnieuw in te boeken. Zo moeten ze niet steeds op zoek naar de nodige specificaties.

Heb je vaak dezelfde vereisten voor bvb. een schaarhoogwerker, dan kan je vanaf nu meteen een gelijkaardig toestel herbestellen.

Bullswap informatie & updates

Om het nog duidelijker te maken waar je ons kan bereiken voegden we hiervoor wat shortcuts toe aan het dashboard.

Daarnaast proberen we nog meer en sneller te communiceren over de vele updates van het platform. We beloven om regelmatig blogposts te schrijven wanneer er iets nieuws te melden valt. Deze zie je dan meteen verschijnen in je dashboard.

Facturen

Als laatste kregen we vaak de feedback dat facturen moeilijk te vinden waren. (Deze bevinden zich onder Account > Facturen)

Daarom zijn de meest relevante facturen vanaf nu meteen bereikbaar vanaf het dashboard.

Voor vragen, problemen of suggesties over deze nieuwe update mag je steeds contact opnemen met je account manager of mailen naar [email protected]