[NIEUW] Teamleden beheren + E-mail notificaties instellen


Vandaag kunnen we alweer enkele website features aankondigen voor onze bedrijfsklanten. Met een nieuwe “Team” pagina wordt het een stuk eenvoudiger om je teamleden te beheren. Bovendien kan je tot op een heel gedetailleerd niveau bepalen wie welke rechten krijgt en welke e-mails mag ontvangen.

Er zijn enkele wijzigingen in de navigatieblok links. Zo is er een nieuwe tab “Bedrijf”. Deze tab is het nieuwe onderkomen van gekende pagina’s zoals facturen en bedrijfsgegevens. Verder kregen de factuurinstellingen een eigen pagina. “Team” is een nieuwe pagina waar je vanaf nu je teamleden veel duidelijker en uitgebreider kan beheren.

Onder Account vind je vanaf nu ook “Instellingen” een plek waar je je eigen notificaties beter kan beheren. (Lees meer hieronder)

Team


Eén van de nieuwe pagina’s is het nieuwe “Team” overzicht waar je al je teamleden terugvindt met hun bijbehorende status en rol. Verder vind je hier de broodnodige opfrissing van het toevoegen van teamleden en goedkeuren van nieuwe registraties.

Ook nieuw is de mogelijkheid om mensen uit je bedrijfsaccount te verwijderen!

Rollen & Rechten

Deze update herintroduceert het concept van rollen binnen je team. Elke rol heeft een standaard set van rechten die deze gebruiker binnen je team krijgt. Vb. het recht om een nieuwe order te starten. De rechten van een individuele gebruiker kunnen binnen de rol wel worden overschreven. De rol vormt op die manier dus geen beperking. We onderscheiden volgende rollen:

Admin: beheerder van je bedrijf en teamleden. Heeft standaard alle rechten.
Aankoper: heeft alle rechten wat betreft het maken of wijzigen van orders. Deze rol heeft standaard geen toegang tot het beheren van teamleden.
Verantwoordelijke facturatie: heeft toegang tot alle facturatiegegevens en instellingen. Met deze rol kunnen standaard geen bedrijfsleden worden gewijzigd of orders worden aangemaakt.


Per teamlid kunnen allerlei rechten worden ingesteld. Deze bepalen wat een gebruiker binnen jouw bedrijf kan uitvoeren op het platform. Ook de rol van een gebruiker kan steeds worden gewijzigd of de rechten ervan gereset.

Notificatie Instellingen

Naast de team pagina is er nog een tweede nieuwigheid. Bij Account>Instellingen vind je de optie om op een fijner niveau te bepalen welke e-mails je al dan niet ontvangt.

Om E-mails Bedrijf te kunnen ontvangen dien je wel de bijbehorende teamrechten te hebben. Deze e-mails zijn een uitbreiding op de e-mails die tot op heden werden verstuurd en geven de mogelijkheid om nog meer op de hoogte te blijven van acties binnen je bedrijf.