Nieuw: Huurbeoordelingen


De opmerkzame huurders was het misschien al opgevallen: sinds kort kan je je gehuurde toestel en leverancier beoordelen na het einde van de huur. Bij nieuwe offertes die je ontvangt krijg je vanaf nu een score te zien van de verhuurder die berekend is met deze beoordelingen. Op die manier maak je een nog slimmere beslissing.

Na de huur kan je je toestel en de verhuurder beoordelen
Bij het vergelijken van offertes zie je nu ook de verhuurder beoordeling waar gekend

Na het einde van de huur bieden we je de mogelijkheid om een score op tien te geven. Dit beoordelingsvenster verschijnt meteen na het openklikken van de order. Je wordt ook op de hoogte gebracht via een online notificatie en kan van daaruit ook een beoordeling invullen.


Nu geen tijd om beoordelingen in te vullen? Geen probleem, je kan eenvoudig zoeken in je notificatiecentrum en alsnog het toestel en de verhuurder beoordelen.

Let op: de bedoeling is niet om Bullswap te beoordelen, maar wel de verhuurpartner en zijn toestel(len). De scores zullen later gebruikt worden om een verhuurderscore weer te geven bij elke offerte. Op die manier krijg je meer zicht op de kwaliteit van het toestel of levering!