Nieuw: adres verduidelijken, periode geschiedenis en lijstweergave orders

Op basis van de feedback van enkele verhuurpartners kondigen we deze week enkele kleine updates aan. Hopelijk kunnen ze uw werk vergemakkelijken.

Adres verduidelijking aanvragen

Vanaf dat een offerte is geaccepteerd krijg je als huurder het volledige adres van een order te zien. Echter is dit adres niet altijd gekend door de huurder bij het plaatsen van de bestelling of is het adres te onduidelijk.

Om die reden voorzien we de optie om een verduidelijking van het adres aan te vragen. Dit kan je doen door op het symbool te klikken naast het adres van een order. We zorgen er dan voor dat het adres wordt geüpdatet zonder dat je ons hoeft te contacteren.

Lees er nog meer over in het help artikel.

Geschiedenis van huurtransactie

Doorheen de levensloop van een order in het Bullswap systeem kunnen verschillende periodewijzigingen voorkomen. Tot voor kort was het onmogelijk om de originele periodes terug te vinden, laat staan wie deze had goedgekeurd van jouw firma. Dit verandert met de laatste release:

Klik op het nieuwe symbool om de periodegeschiedenis te laten openen. Geen knop zichtbaar? Dan gaat het mogelijk om een oudere transactie of is er nog nooit iets gewijzigd.

Dit opent een gelijkaardig scherm als hieronder zodat we nog transparanter zijn over de doorgevoerde wijzigingen.

Nieuwe weergave bij overzicht van orders

Vanaf nu heb je naast de roosterweergave die je al kent ook de optie om de orders als lijst weer te geven. Op die manier krijg je een iets duidelijker overzicht (en passen er ook wat meer orders op je scherm).