In één keer meerdere/verschillende toestellen bestellen LIVE


De veelgevraagde mogelijkheid om in één order meerdere toestellen tegelijk te bestellen is eindelijk beschikbaar! Concreet kan je zo in één bestelling bijvoorbeeld drie minigravers en tien rijplaten bestellen. De toestellen kunnen bovendien worden geleverd door verschillende verhuurders wat een ongezien aanbod oplevert!

Eén order kan nu verschillende toestellen bevatten. Het is bovendien eenvoudig om meteen het aantal te wijzigen.

Al sinds de eerste IT release van het huidige platform stond het huren van meerdere toestellen op de planning. Deze feature maakt het mogelijk om in één order meerdere toestellen te bestellen. Deze toestellen kunnen van eenzelfde huurder komen waar dan vaak slechts één transport wordt gerekend. Maar absoluut uniek is de mogelijkheid dat je één bestelling plaatst die uiteindelijk bij meerdere verhuurders terechtkomt.

Voorbeeld van een bestelling met meerdere toestellen, komend van twee verhuurders

Zelfs wanneer je order met meerdere toestellen van verschillende verhuurders komt, blijft het heel eenvoudig om (een deel van) je bestelling te wijzigen of te annuleren. In alle fases van de ontwikkeling stond gebruiksgemak centraal.

Wanneer je op je aanvraag verschillende offertes binnenkrijgt proberen we meteen de beste combinatie van offertes voor te stellen. Toch niet akkoord? Dan kan je zonder problemen zelf een selectie van offertes maken en deze accepteren.

Een aanvraag van twee schaarhoogwerkers en één sleuvenwals met verschillende offertes. Het Bullswap platform stelt voor jou de beste combinatie voor.

Voor de kleinere toestellen blijft het mogelijk om meteen een prijs te zien. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het bestellen van twee kleine schaarhoogwerkers. Wanneer verschillende soorten toestellen worden gevraagd, gaan we op zoek naar offertes. Dit maakt het mogelijk dat we twee soorten toestellen kunnen combineren die geen enkele verhuurder samen aanbiedt.

Probeer het zeker zelf op https://www.bullswap.com/huren.