Materieel leasen via Bullswap en KBC


Bullswap, naar eigen zeggen het grootste Belgische verhuurplatform voor bouwmachines, heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met KBC waardoor het platform ook een oplossing biedt voor financiële leasing van nieuwe en jonge tweedehandsmachines. Op het Bullswapplatform kunnen zowel KBC-klanten als niet-klanten sinds 13 november gebruiksvriendelijk en volledig digitaal een leasingcontract sluiten bij KBC Lease. Elke aanvraag wordt binnen de 24 uur behandeld.

Zoals gelezen op bouwkroniek.be.

[UPDATE] Machines leasen rechtstreeks via het Bullswap platform is niet langer mogelijk. Bullswap focust opnieuw uitsluitend op verhuren.

“KBC is verheugd om via het Bullswapplatform een gepaste en gebruiksvriendelijke oplossing aan te bieden. De samenwerking met Bullswap bundelt het gemak van een onlineplatform met het comfort en de expertise van een ervaren partner in financiële zaken”, stelt Karin Van Hoecke, directeur Digitale Transformatie divisie België KBC.

Voortaan kunnen bezoekers van het Bullswapplatform materiaal, gaande van graafmachines tot hoogwerkers, ook huren voor langere periodes. KBC is door het aanbieden van haar leasingformule op een platform van derden, een pionier in de financiële sector. Zeker omdat niet alleen het leasen van nieuwe toestellen mogelijk is maar ook een leasing voor jonge tweedehandstoestellen wordt aangeboden.

Een stap verder

“Bullswap heeft reeds het huren van machines bij talloze bedrijven gedigitaliseerd en voor hen een tijdsbesparing van 81% gerealiseerd. Nu gaan we een stap verder en willen we ook het verschil maken op het vlak van het sluiten van een ‘one click leasing formule’ voor bouwmachines. Noem het gerust Bullswap 2.0. We zijn dan ook heel blij dat KBC zich mee inzet om bedrijven met elke machinenood te ontzorgen”, zegt Jannes Valkeneers, mede-zaakvoerder van Bullswap.

Deze service wordt aangeboden aan iedereen, zowel KBC-klanten als niet-klanten. Het Bullswap-netwerk bestaat uit 100 professionele verhuurbedrijven verspreid over gans België en Nederland die via het Bullswapplatform hun machines te huur aanbieden. Behalve naar verhuur op korte termijn vroegen klanten ook naar een eenvoudige en transparante oplossing voor verhuring op lange termijn. De leasingformule van KBC biedt hier een oplossing. Daarenboven sluit de leaseoplossing volledig aan op de digitale beleving van de Bullswap-klanten.

Bullswap is een Limburgse start-up die permanent beschikbaar is voor het inhuren van machines. Zowat honderd betrouwbare verhuurpartners in België en Nederland zorgen voor klasse A-toestellen: van minigravers tot torenkranen. In een eerste fase werd Bullswap ondersteund door Start it @KBC, de grootste Belgische accelerator voor start-ups. De start-up kon reeds 750.000 € ophalen bij enkele privé-investeerders.

https://www.bouwkroniek.be/article/materieel-leasen-via-bullswap-en-kbc.30689