Machinepark Update

Het machinepark werd weer sneller en krachtiger! Zo wordt het mogelijk om te werken met brutoprijzen en ga je eenvoudiger prijswijzigingen kunnen doorvoeren.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om je machines nog een niveau dieper bij te houden dan het merk en model. Je kan nu ook bijhouden welke individuele toestellen je heb. Zo kan je dan bij elke offerte een specifiek toestel toewijzen. Door dit juist bij te houden krijg je binnenkort een beter zicht op je machine beschikbaarheid!

Machineprijzen update

Je kon recent al werken met prijzen op aanvraag. Nu kan je naast het ingeven van de netto verhuurprijzen ook opteren om je brutoprijzen in te geven samen met de korting die je aan Bullswap toekent.

Om prijswijzigingen te vereenvoudigen biedt het platform je nu ook de mogelijkheid om meteen de prijzen in bulk te updaten of om de bruto-korting voor meerdere toestellen te wijzigen. Je selecteert de toestellen die je wilt updaten en bovenaan kan je de juiste actie selecteren.

Machine beschikbaarheid

Om op termijn je te helpen bij het bepalen van de beschikbaarheid van een toestel, hebben we de machines nog verder opgesplitst. Vroeger kon je bijvoorbeeld 5 toestellen van hetzelfde merk en model in je gamma hebben, maar werd dit nergens bijgehouden. Nu kan je de individuele serienummers of het aantal toestellen ook in Bullswap opvolgen bij “Unieke toestellen info”.

Bij het maken van offertes krijg je dan steeds de mogelijkheid om het specifieke toestel dat je gaat leveren aan te duiden (en te wijzigen).

Eén van de toekomstige updates zal een handige kalenderweergave bevatten van je toestellen bij het maken van offertes. Hier zal je dan tot op het diepere niveau kunnen zien waar je toestellen zich bevinden. Op dat moment wordt het natuurlijk belangrijker om steeds de juiste informatie op het platform te hebben staan.

Sneak Peak van toekomstige kalenderweergave gematchte toestellen.