Machine units overzicht

Bullswap maakt het leven makkelijker voor verhuurders die al gebruik maken van individuele machinepark units.

De nieuwe tab “Alle units” biedt vanaf nu een overzicht van alle unieke toestellen in je machinepark. In één handige tabel zie je meteen welke toestellen zich waar bevinden of welke machines bijna een nieuw keuringsrapport nodig hebben. Gebruik de sorteeroptie en filters om optimaal gebruik te maken van deze nieuwe feature.

Units?

Al enige tijd is het mogelijk om meer gedetailleerd bij te houden welke machines je in je vloot hebt. Met de bijbehorende integraties voor keuringen en track-and-trace zorg je bovendien voor een verbeterde klantenervaring en uiteindelijk een hogere beoordeling. Daarnaast krijg je een beter zicht op beschikbaarheid. Meer hierover lees je hier.

Machinepark filters

Voor de oplettende gebruiker was het al even duidelijk. Het is sinds vorige maand een stuk eenvoudiger geworden om machines te filteren in het machinepark overzicht. Zo kan je steeds op merk en model filteren en is het ook mogelijk geworden om op specifieke eigenschappen van machines te filteren. Denk aan het zoeken naar machines met een minimum werkhoogte.