Bullswap Manage: huur eenvoudig uit je eigen machinepark


Machinebeheer is niet eenvoudig. Als specialist in machineverhuur horen we dagelijks verhalen over machine-Excels die niet up-to-date zijn, ontbrekende keuringsbewijzen of machines die zelfs volledig onvindbaar zijn. Kortom goed machinebeheer kent zijn uitdagingen en durft al wel eens mis te lopen.

Bullswap kent de bouw- en verhuursector als geen ander door onze jarenlange ervaring met online verhuren. Daarom ontwikkelden we Bullswap Manage, het online platform waarmee je al je gebruikte bouwtoestellen centraal kan beheren of ze nu via een vaste verhuurpartner, je eigen vloot of de Bullswap Marketplace komen.

Bullswap Manage is één centrale tool om te huren, je machinepark te beheren, planning op te maken, keuringsbewijzen te bewaren, draaiurenstanden te noteren, …

Jij of je interne klanten kunnen zelf nieuwe orders plaatsen en eenvoudig opvolgen. Via Bullswap Manage kan je zelfs met je eigen toestellen een volledig intern verhuursysteem opzetten. Ook meerdere vennootschappen en gebruikers met andere rechten en rollen vormen geen probleem.

Klinkt interessant? Meer info vind je op deze pagina. Laat je gegevens achter en we nemen contact op.

Customer use case: TM ROCO

TM ROCO sluit in het kader van de Oosterweelverbinding de Antwerspse Ring met de realisatie van Kanaalzonetunnels. ROCO verenigt de knapste koppen uit de Belgische bouwsector in een consortium bestaande uit BESIX, BESIX Infra, DEME Infra, Dredging International, Jan De Nul, Cordeel, Denys, Franki Construct, Willemen Infra en Van Laere.

Naast de machines uit hun verschillende vloten huren ze ook toestellen via vaste verhuurpartners. Via Bullswap slagen ze erin om op de grootste werf van België een overzicht te houden over al hun duizenden machines, zowel in gebruik als gepland.

In samenwerking met TM ROCO werden tal van custom features toegevoegd waardoor hun dagelijkse werking zichtbaar verbetert.

Huren uit je eigen machinevloot

Gebruik de enorme machinedatabase van Bullswap om snel al je toestellen te digitaliseren. Koppel vervolgens je track-and-trace oplossing en keuringspartner en je interne klanten weten meteen waar je het gekeurde toestel hebt afgezet. Je eigen toestellen krijgen steeds voorrang op de Bullswap marktplaats en wanneer je zelf niet kan leveren, hebben je klanten steeds een sterk alternatief.

Verder kan je gebruik maken van alle features die we voor onze professionele verhuurpartners reeds hebben ontwikkeld. Met behulp van de prijslijsten, transportzones, energietarieven, beschikbaarheidskalender, analytics, … krijg je een handig en centraal overzicht van je volledige vloot.

Is je interne klant niet in staat om via de website te bestellen? Geen probleem! In dat geval is het ook mogelijk om te bestellen en orders op te volgen in naam van je klanten.

Klinkt interessant? Meer info vind je op deze pagina. Laat je gegevens achter en we nemen contact op.