(Live) locatie info en keuringsverslagen


We voegen de mogelijkheid toe om de laatste locatie en geldige keuring van machines rechtstreeks weer te geven in Bullswap. Daarbovenop kan je als huurder vanaf nu ook een “pin” plaatsen op een kaartje om nog duidelijker aan te geven waar de toestellen mogen worden afgezet. Dit bespaart hoogstwaarschijnlijk een hele hoop heen-en-weer communicatie en leverproblemen!

Track & Trace + duidelijke leverlocatie

Als huurder krijg je net voor de start van de huur tot iets erna toegang tot de locatie van je gehuurde toestellen (als deze gekoppeld werden). Zo moet je niet langer op zoek naar waar het toestel werd afgezet! Je kan vanaf nu bij het bestellen ook zelf een “pin” plaatsen op een kaartje wat het nog duidelijker maakt voor de chauffeur.

Als verhuurder kan je eenmaal je gekoppeld bent met je track-and-tracepartner in het detail van een machine voor elke individuele unit zien waar het zich bevindt. Ook zie je bij het maken of bekijken van offertes telkens de locatie van je toestel, wat het ophalen kan vergemakkelijken. Huurders kunnen daarnaast hun gewenste leverlocatie aanduiden op hetzelfde kaartje met een rode pin. Hierdoor weten je chauffeurs steeds waar exact te leveren.

Keuringen

Als huurder krijg je vanaf net voor de huurstart tot iets erna online toegang tot de keurings-PDF van het toestel. Dit vermijdt naast veel gezoek ook een hele hoop telefoon- en e-mailcommunicatie. (Dit lukt natuurlijk enkel wanneer de verhuurder zijn toestellen heeft gekoppeld of de keuringen zelf heeft opgeladen.)

Als verhuurder kan je na de initiële configuratie eenvoudig en automatisch aan de laatste keuring van een toestel. Dit bevat de keuringsdatum, geldigheid en de keurings-PDF. Ook zie je bij het maken of bekijken van offertes meteen of er een geldig keuringsbewijs is voorzien. Niet getreurd wanneer je geen keuringspartner hebt of deze (nog) niet is aangesloten bij Bullswap. We voorzien immers de mogelijkheid om deze met de hand op te laden.

[Verhuurder] Koppelen met partners

Om optimaal gebruik te maken van de integraties dien je als verhuurder de machines in je machinepark in te stellen op “Unieke toestellen”. Voor de beste ervaring vul je voor elke unit van eenzelfde model bij unieke identificatie dezelfde naam in als degene die je gebruikt bij je integratiepartner.

Na het instellen van je machines navigeer je naar Bedrijf > Integraties.

Vervolgens zie je een lijst van alle mogelijke partijen waar mee Bullswap integreert. Zoek je partner(s) naar keuze en klik op de blauwe knop. Afhankelijk van het type integratie wordt je naar hun platform gestuurd om ons toegang te geven of moet je nog op zoek naar extra informatie.

Na de automatische koppeling krijg je een mailtje dat aangeeft hoeveel toestellen automatisch verbonden zijn op basis van de ingegeven naam. Alle andere (of nieuwe) machines kan je steeds manueel koppelen.

Aangesloten partijen

In de komende periode voegen we onderstaande partijen toe aan de integratiepartner. De volledige actuele lijst met beschikbare integraties vind je op de integraties pagina.

Vind je jouw keurings- of track-and-tracepartner hieronder nog niet terug? Laat het ons gerust weten!

Keuringsmaatschappij

ageg logo

Track-and-trace

Traxgo logo
Abax logo
Frotcom logo