Hulpcentrum en Transport met uurtarief

Sinds vandaag zijn er enkele updates te melden. Als eerste hebben we een hulpcentrum opgebouwd voor verhuurders! Als tweede hebben we een nieuwe manier toegevoegd om transport aan te rekenen.

Hulpcentrum

Nieuw in de navigatiebalk is de “Hulp nodig” optie. Als verhuurder brengt deze je rechtstreeks naar ons gloednieuwe kenniscentrum. Hier kan je snel zoeken naar wat je nodig hebt of zelf navigeren via de blokken. Het verhuurder kenniscentrum is ook bereikbaar via https://verhuur.bullsswap.com.

Tegelijkertijd lanceren we ook een huurder kenniscentrum. Algemene vragen over accounts, huren en/of je bedrijf zal je dan ook daar vinden. Dit is bereikbaar op https://help.bullswap.com.

We hebben de bestaande manual omgezet naar handige artikels en ook al enkele extra artikels toegevoegd. Mis je toch nog iets of blijf je met een vraag zitten? Laat het gerust weten via onze geüpdatete chat of via e-mail.

Voorbeeld van een artikel in de kennisbank

Transport per uur

De tweede nieuwigheid die we aankondigen is de mogelijk om transport per uur aan te rekenen.

Voor bepaalde types toestellen ligt het meer voor de hand om te werken met een uurtarief. Zeker wanneer er nog complexe handelingen moeten worden gesteld om het toestel op de correcte plaats te brengen.

Voor dit soort uitzonderingen hebben we een nieuw type van transportzone ontwikkeld met uurtarief. Het idee is dat je een nieuwe transportklasse maakt en toestellen aan deze klasse met uurtarief hangt. Bij het ontvangen van aanvragen voor deze toestellen wordt je vervolgens niet langer om een dag/week/maand-tarief gevraagd, maar wel om een uurtarief en een geschat aantal uren. Op het einde van de huur geef je dan het correcte aantal uren in. Lees hier meer over transport, transportzones en transportklasses!