Einde Bullswap marktplaats voor particulieren

Sinds begin 2020 werd het ook mogelijk voor particulieren om in te huren via de Bullswap marktplaats. Vanaf 1 november 2024 beëindigen we deze mogelijkheid volledig en bieden we opnieuw uitsluitend onze service aan professionele klanten aan.

Deze beslissing wordt genomen in het kader van de onevenredige hoeveelheid werk die kruipt in het beantwoorden van de vele vragen en problemen van onze particuliere klanten. Om onze customer service optimaal in te zetten voor het leeuwendeel van ons klantenbestand nemen we dan ook de beslissing om vanaf dan enkel te focussen op ondernemingen.

Voor particulieren die op zoek zijn naar een huuroplossing willen we uiteraard kosteloos nog steeds één van onze lokale partners aanraden. Stel ons gerust je vraag hierover in de chat.

Heb je een account als particulier en wil je dit omwisselen naar onderneming?

Indien je in het verleden (onterecht) een particulier account hebt aangemaakt en nu toch nog wilt bestellen, helpen we je graag verder om dit account om te zetten naar een ondernemingsaccount. Contacteer ons via de chat of op [email protected] en we zetten dit met veel plezier om!