The Bullswap Journey


Grootste verhuurplatform van België voor bouwmachines 

Gestart als een deelplatform voor bouwmachines, om te evalueren naar een volwaardig verhuurplatform met meer dan 100 professionele verhuurpartners waaronder Geerits verhuur, Heli, Megamaxx, … Deze partners stellen in totaal meer dan 5000 bouwmachines (bv. Hoogtewerkers) ter beschikking. Duurzaamheid wordt nog steeds hoog in het vaandel gedragen maar bij Bullswap merkten we dat er ook een grote vraag was naar professioneel materieel. Niets zo vervelend als rondbellen naar het geschikte verhuurbedrijf in een bepaalde regio, om dan nog eens te horen dat een toestel niet beschikbaar was of de prijs niet eerlijk gecommuniceerd werd. Laat nog maar staan al de facturen die heen en worden gestuurd worden via e-mail, aaargg. Eindelijk 1 plaats om te communiceren, je transactie op te volgen en het meest geschikte toestel te kiezen! Door het grote afname volume kan jij via Bullswap aan zeer scherpe prijs huren!

Hoogtewerker, Bouwdroger, Bulldozer, Manitou,… You name it, we have it!

Het platform is enkel toegankelijk voor professionals, eenvoudig gezegd: je moet een btw nummer hebben. Nadat je eenmaal geregistreerd bent kan je eenvoudig in heel België hoogtewerkers etc. huren via 1 aanspreekpunt, namelijk Bullswap. Wat verhuren die jongens nu? Heel eenvoudig: als jij het (bijna) niet kan optillen, dan kan je het via Bullswap huren.

Help een ongeval!

Relax, hulp is onderweg. Bullswap werkt samen met BDM verzekeringen die ervoor zorgt dat gehuurde toestellen altijd verzekerd zijn tegen diefstal en machinebreuk. Geen risico meer dat je een onverzekerd toestel huurt, m.a.w. geen risico’s op onvoorziene kosten.

Op dit moment zijn er meer en meer transacties lopende in heel België. Ook geïnteresseerd om op een eenvoudigere, kostenvriendelijke manier te huren via Bullswap?

www.bullswap.com of Whatsapp ons ‘+32 478 61 61 53’